Men’s Delight

5,0713,90

Een bijzondere melange voor de moderne man die ook geniet van single-malt whisky en fijne sigaren. De fruitige, zwarte thee uit Darjeeling uit India en een romige Lapsang Souchong uit China zorgen voor een krachtig kopje thee. Deze thee kun je minimaal 3x opschenken.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , Product ID: 1642

Beschrijving

Een bijzondere melange voor de moderne man die ook geniet van single-malt whisky en fijne sigaren. De fruitige, zwarte thee uit Darjeeling uit India en een romige Lapsang Souchong uit China zorgen voor een krachtig kopje thee. Deze thee kun je minimaal 3x opschenken. De Lapsang Souchong is een gerookte thee uit de Chinese provincie Fuijan in China.

Thee recept:
Hoeveelheid: 2 gram per kopje 12 gram per liter
Watertemperatuur: 95°
Trektijd: 2 minuten

Wil je er zeker van zijn dat je een perfect kopje thee zet? Laat het dan niet afhangen van de kwaliteit van het kraanwater. Die verschilt in Nederland van plaats tot plaats. Mijn advies is om je thee te zetten met Spa Blauw of Mount Calm, mooi zacht water waardoor de pure theesmaak beter tot zijn recht komt. Je thee is mooi helder van kleur, ook als deze wat langer staat, en er komt geen wit of olieachtig laagje op je thee.

Men’s delight  kopen? Ga dan naar de thee bestellen pagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Men’s Delight” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *