Algemene voorwaarden

Brigitte’s Tea Art
KvK Brabant Nederland 17268990
Btw. nr 061282546B012210
Hasseltstraat 199 5046 LK Tilburg Nederland
IBAN : NL03RABO0155185063
Brigitte’s Tea Art Tilburg Nederland

Werkwijze betaling en levering

Zodra wij uw bestelformulier hebben ontvangen, ontvangt u van ons (per e-mail) een bevestiging en het totaalbedrag van uw bestelling. U kun het totaalbedrag via bankoverschrijving overmaken. Als u betaling is ontvangen zal de zending verzonden en ontvang je die binnen 3 tot 5 werkdagen, of kunt u de bestelling op komen halen bij Brigitte’s Tea Art Hasseltstraat 199 5046 LK Tilburg . De bestelling wordt via PostNL verzonden.

Prijzen particulier

De prijzen van de thee artikelen zijn inclusief BTW.

Prijzen zakelijk

Voor bedrijven, neen dan contact op met Brigitte’s Tea Art via info@artoftea.nl
Bij grotere hoeveelheden prijzen op aanvraag.

Prijzen theeproeverijen en workshops voor particulieren

Inschrijving

Deelname aan de theeproeverij/workshop is definitief bij schriftelijke inschrijving of via e-mail. Door inschrijving of betaling van de theeproeverij/workshop kosten verklaart de deelnemer zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betaling

De verschuldigde kosten dienen binnen 14 dagen na factuurdatum, maar uiterlijk op de dag voor aanvang van de theeproeverij/workshop te worden voldaan. Wanneer de betaling niet tijdig is ontvangen zal de inschrijving door de organisator worden geannuleerd en is de deelnemer aansprakelijk voor de annuleringskosten.

Prijzen theescholing/theeproeverijen/workshops : Groepen/ bedrijven

Deelname aan de thee scholing /proeverij/workshop is definitief bij schriftelijke inschrijving of via e-mail. Door inschrijving of betaling van de theescholing/theeproeverij/workshop verklaart de deelnemer zich akkoord met de algemene voorwaarden

Betaling

De verschuldigde kosten dienen binnen 14 dagen na factuurdatum, maar uiterlijk op de dag voor aanvang van de theescholing/proeverij/workshop te worden voldaan. Wanneer de betaling niet tijdig is ontvangen zal de inschrijving door de organisator worden geannuleerd en is de deelnemer aansprakelijk voor de annuleringskosten.

Annulering

Een inschrijving kan schriftelijk of per e-mail worden geannuleerd. Bij annulering worden de volgende kosten in rekening gebracht:
Tot uiterlijk 28 dagen voor aanvang van de cursus: € 25,-
28 – 14 dagen voor aanvang van de theescholing/proeverij/workshop: 50% van de kosten
Minder dan 14 dagen voor aanvang van de theescholing/proeverij/workshop: 100% van de theescholing/proeverij/workshop kosten.
Eventuele kosten voor invordering, vermeerderd met de wettelijke rente, komen ten laste van de cursist.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling, neem dan contact met ons via de website met de ons via info@artoftea.nl

Bescherming van uw gegevens

Brigitte’s Tea Art gebruikt de door u verstrekte persoonlijke gegevens om uw bestelling zo snel en goed mogelijk uit te voeren. Met de door u verstrekte gegevens zullen wij zorgvuldig omgaan. Deze gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden.

Reclames en aansprakelijkheid

Aan gebroken verpakking kunnen niet worden terug genomen worden. Indien u, als particulier, een product om welke reden dan ook (toch) niet wenst af te nemen, of te ruilen, dan heeft u het recht om binnen 7 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden door het product na levering aan Brigitte’s Tea te retourneren, onder vermelding van uw koopontbinding of ruilreden.

De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd, ongebruikt en de eventuele verzegeling op de verpakking niet verbroken is; eerst dan vindt vergoeding (minus de door Brigitte’s Tea art gemaakte verzendkosten) van het teruggestuurde plaats.

Brigitte’s Tea Art is altijd aanspreekbaar, echter accepteert alleen aansprakelijkheid indien het ‘Nederlands’ recht dit billijkt.