Mijn missie

Ik geloof in een wereld van pure producten. Een wereld met respect voor wat de AARDE te bieden heeft in al zijn puurheid en eerlijkheid. Een wereld die al smaakvol is van zichzelf.
Er wordt tegenwoordig veel toegevoegd aan producten. Om iets langer goed te houden, de smaak te versterken of veranderen. Allemaal chemische en niet natuurlijke stoffen.
Waardoor wij als mens de pure smaken van eeuwenoud eten en drinken niet meer kennen.

Hetgeen betekent dat we steeds verder afdrijven van de oorsprong van natuurlijke producten, onze oerbron.

Ik vind dat jammer want hoe verder we verwijderen, hoe moeilijker het wordt voor onze kinderen weer aan te haken.

Daarom help ik, vanuit mijn passie en liefde voor thee, mensen echt weer te laten proeven met mijn Tasting Workshops, RoyalTea Diner, thee tapasbufet of QualiTea Time. En met mijn uitgebreide thee-assortiment via www.artoftea.nl. Zodat ze zelf ervaren hoe pure thee smaakt en ze niets anders meer willen. Thee gemaakt door authentieke kleine boeren, die al generaties in de theetraditie werken. Eerlijke producten,  hand geplukt, zonder chemische middelen voor een eerlijke prijs.

Waardoor de thee “Van mooi mens naar mooi mens” gaat, zonder tussenkomst van vervuilende multinationals.
Zodat als ik er niet meer ben, ik mijn bijdrage heb geleverd de puurheid van natuur terug te brengen bij de mens. En dat prachtige theesoorten voor volgende generaties nog steeds op de kaart staan.

 

Foto: Studio1974 


Nog niet overtuigd? Dit zeggen anderen!

01-02-2023

Thee is thee zou je zeggen, totdat je een theesommelier vraagt om wat te komen vertellen over thee. Omdat wij op kantoor naast verse bonenkoffie ook ‘verse’ thee wilden serveren, vroeg ik of Brigitte van Brigitte’s Tea Art ons daarbij kon helpen. Er ging een wereld voor ons open! We kregen vele smaken om te proeven en leerden veel over thee en wat je wel en niet hoort te doen bij het maken van een lekker kopje thee. Brigitte weet wat er voor nodig is om onze klanten de lekkerste thee te kunnen serveren. En als de eerste potjes verse thee op is, bestellen we daarna de andere smaakjes en blijven zo variëren met ons aanbod. Bijbestellen is heel eenvoudig en snel en persoonlijk geleverd. Perfecte service!

01-02-2023

Wij van Eethuis Twintig ervaren de samenwerking als zeer prettig. Binnen Eethuis Twintig werken wij graag met lokale partners, hier is Art of Tea een mooi voorbeeld van. Tevens sluit de kwaliteit van Art of Tea naadloos aan op de visie over kwaliteit van Eethuis Twintig. Wij zijn begonnen met het serveren van zakjes verse thee. Echter na een test periode zijn wij er achter gekomen dat niet functioneel werkt. Dit heeft te maken dat de labels zicht vol zuigen met thee water en vervolgens vies en nattig worden. Na overleg met Brigitte zijn wij samen opzoek gegaan naar een passende oplossing. De oplossing hebben wij gevonden in een plank met 6 thee bussen. In deze bussen zit losse verse thee. Wij serveren de thee voor onze gasten tijdens het ontbijt, lunch, diner. Tevens wordt er veelvuldig gebruik van gemaakt tijdens de High Tea die wij serveren.

01-02-2023

Het kantoor ruikt heerlijk naar de thee van Art of tea. Mijn medewerkers  zijn erg gecharmeerd van de thee en ook mijn gasten/klanten waarderen de thee enorm

01-02-2023

Art of Tea is niet zo maar een kop thee dat je besteld. Bij Art of Tea krijgen wij het totaalplaatje. Elke thee met een eigen en uniek karakter ideaal om het diner mee af te sluiten of juist mee te begeleiden. Als de kwaliteit van de thee nog niet genoeg is, dan is de persoonlijke service en de schat aan kennis van Brigitte wel een reden om Art of Tea te proberen. Altijd fijn als er iemand niet alleen mee denkt over het product zelf maar ook mee denkt over de manier van serveren of hoe de juiste informatie bij de gast beland. Kortom een prachtig product waar de liefde en passie van Brigitte in te proeven valt

Bel ons

Bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

06 1325 4133

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

info@artoftea.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Naar de shop