Bedrijven

Toe aan iets anders? Iets hartverwarmends, iets waar jij en je klanten of medewerkers nieuwe energie van krijgen?

 

Wat dacht je van thee? Met thee kan zo veel. Thee zorgt voor rust, thee is even bijkomen. Thee verbindt ook. En bij een kopje thee ontstaan de mooiste gesprekken.
Er zijn zelfs werelddeals gesloten rond een pot thee. Dit eeuwenoude product is een geschenk van de natuur; puur en eerlijk, zonder toevoegingen.
Laat de magie van thee ook voor jouw zakelijke evenement werken. Heerlijk alcoholvrij, steeds meer ondernemers kiezen voor alcoholvrije evenementen. Minstens zo gezellig en iedereen kan weer veilig naar huis en fris weer op, en net zo feestelijk. En die toost dan? Die kan ook prima met thee. Gepresenteerd in een wijn- of champagneglas en met of zonder bubbels, hef je het glas op elke gelegenheid die je te vieren hebt. Proost!

Wat zijn de mogelijkheden? Denk onder andere aan:

 • Royal Tea – Een vorstelijke traktatie voor je smaakpapillen en alle andere zintuigen.
 • Thee Diner – een exclusief 4-gangendiner met hoogwaardige gerechten van twee verschillende koks. Iedere gang wordt begeleid door een bijpassende thee. Een parelthee vooraf als welkomstdrankje en een theelikeur als afsluiter maken deze smaaksensatie een echte belevenis.
 • Tapasbuffet – een culinaire wereldreis aan de hand verschillende hapjes gecombineerd met een matchende thee. Je gaat in tien verschillende theeën de wereld rond.
 • Qualitea blend, maak je eigen theemelange – Een gezellige activiteit waarin je thee en alles wat je ermee kunt nog beter leert kennen. Maak samen met je medewerkers, klanten of zaken-partners een speciale theemelange. Aan een basis van zwarte of groene thee voeg je zelf smaakmakers als sinaasappelschil of rozenblaadjes toe. Elke toevoeging staat voor een kwaliteit van je bedrijf of organisatie. Brigitte legt je alles uit over smaken, geuren en herkomst. Na een dag-deel ruiken, proeven en experi-menteren ga je naar huis met een geurige, smaakvolle thee die het imago van het bedrijf uitdraagt.

 

               

Prijzen op aanvraag

 

Uiteraard kan je ook een thee verpakken in je eigen huisstijl, de onderstaande bedrijven gingen je al voor:

 • Station 88 Tilburg
 • Zen Nedeland
 • Rijken gerechtsdeurwaarders.
 • juulknijnreintegratie.nl
 • Gigi Bowmer
 • RE-Max Makelaar
 • ACG schilders en Totaalonderhoud
 • Biesbosch Business
 • WIK interieurbouw
 • De leadsmakelaar Marlies Raaijmakers
 • Donders Security BV
 • Hart voor Jouw Zaak
 • Bouwadvies Willem Hoppenbrouwers
 • Van Rijn Tuinoplossingen
 • Impact-Us
 • Datasol
 • Yvonne Hamers Coaching

Bent u net zo enthousiast ?

Wilt u ook thee ervaren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact op met Brigitte,


Nog niet overtuigd? Dit zeggen anderen!

01-02-2023

Thee is thee zou je zeggen, totdat je een theesommelier vraagt om wat te komen vertellen over thee. Omdat wij op kantoor naast verse bonenkoffie ook ‘verse’ thee wilden serveren, vroeg ik of Brigitte van Brigitte’s Tea Art ons daarbij kon helpen. Er ging een wereld voor ons open! We kregen vele smaken om te proeven en leerden veel over thee en wat je wel en niet hoort te doen bij het maken van een lekker kopje thee. Brigitte weet wat er voor nodig is om onze klanten de lekkerste thee te kunnen serveren. En als de eerste potjes verse thee op is, bestellen we daarna de andere smaakjes en blijven zo variëren met ons aanbod. Bijbestellen is heel eenvoudig en snel en persoonlijk geleverd. Perfecte service!

01-02-2023

Art of Tea is niet zo maar een kop thee dat je besteld. Bij Art of Tea krijgen wij het totaalplaatje. Elke thee met een eigen en uniek karakter ideaal om het diner mee af te sluiten of juist mee te begeleiden. Als de kwaliteit van de thee nog niet genoeg is, dan is de persoonlijke service en de schat aan kennis van Brigitte wel een reden om Art of Tea te proberen. Altijd fijn als er iemand niet alleen mee denkt over het product zelf maar ook mee denkt over de manier van serveren of hoe de juiste informatie bij de gast beland. Kortom een prachtig product waar de liefde en passie van Brigitte in te proeven valt

01-02-2023

Wij van Eethuis Twintig ervaren de samenwerking als zeer prettig. Binnen Eethuis Twintig werken wij graag met lokale partners, hier is Art of Tea een mooi voorbeeld van. Tevens sluit de kwaliteit van Art of Tea naadloos aan op de visie over kwaliteit van Eethuis Twintig. Wij zijn begonnen met het serveren van zakjes verse thee. Echter na een test periode zijn wij er achter gekomen dat niet functioneel werkt. Dit heeft te maken dat de labels zicht vol zuigen met thee water en vervolgens vies en nattig worden. Na overleg met Brigitte zijn wij samen opzoek gegaan naar een passende oplossing. De oplossing hebben wij gevonden in een plank met 6 thee bussen. In deze bussen zit losse verse thee. Wij serveren de thee voor onze gasten tijdens het ontbijt, lunch, diner. Tevens wordt er veelvuldig gebruik van gemaakt tijdens de High Tea die wij serveren.

01-02-2023

Het kantoor ruikt heerlijk naar de thee van Art of tea. Mijn medewerkers  zijn erg gecharmeerd van de thee en ook mijn gasten/klanten waarderen de thee enorm

Bel ons

Bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

06 1325 4133

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

info@artoftea.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Naar de shop