Horeca

Art of Tea zet Tilburg op de theekaart

Als specialistische theegroothandel leveren we een compleet thee-assortiment voor de horeca (o.a. biologische losse thee). Daarnaast hebben we diverse concepten waarmee u een ware theebeleving kunt creëert voor uw gasten. Ook geeft Brigitte als ervaren theesommelier trainingen en theeproeverijen aan horecapersoneel. Want net als bij koffie, is het bereiden en serveren van thee een ware kunst. Graag tillen we samen met u de theebeleving van uw (horeca)onderneming naar een hoger niveau. Iets dat helemaal aansluit bij de trend van het mindfull genieten van het theemoment en de stijgende waardering voor verse thee.

Ervaren theedrinkers

Het drinken van thee is een ware trend geworden en theeliefhebbers trakteren zich ook thuis steeds vaker op betere biologische losse theesoorten. Theedrinken wordt ervaren als een rustgevend moment, een manier om het hectische leven even stil te zetten. De theedrinker van nu stelt dan ook hoge eisen aan de thee die ze in de horeca geserveerd krijgen. Wie als horecaondernemer een mooie theebeleving aanbiedt, zal merken dat gasten daarvoor terugkomen. Kortom bij Art of Tea ben je aan het juiste adres voor horeca thee.

Maak indruk met thee!

Met de kwalitatief hoogstaande theesoorten van Art of Tea laat u uw gasten genieten van heerlijke en pure aroma’s. Art of Tea levert thee zoals thee bedoeld is, unieke smaken van de beste kwaliteit losse thee, speciaal door Brigitte in het land van herkomst geselecteerd. Art of Tea levert diverse witte, groene, Oolong, zwarte, post-gefermenteerde theesoorten, maar ook kunt u terecht voor Rooibos, en Kruidenmelange. Zij kan daarnaast uw personeel trainen, zodat zij alle ins en outs weten van de diverse theesoorten, hun specifieke bereidingswijze en advisering bij thee-spijsadvies. Hiermee laat u zien hoe speciaal thee kan zijn, dat maakt indruk bij uw klanten.

Maak uw theebeleving compleet met een speciale theekaart

Bij het aanbieden van een mooie theebeleving hoort natuurlijk ook een aantrekkelijke theekaart. Zo kunt u uw gasten laten zien dat het drinken van thee even bijzonder is dan het serveren van een mooie wijn. Met een theekaart toont u het complete theeassortiment zodat uw gasten een theesoort kunnen kiezen die past bij het moment van de dag, of het gekozen gerecht. Art of Tea verzorgt aantrekkelijke theemenu’s, indien gewenst aangepast in de huisstijl van uw horecagelegenheid. Graag laat ik u in een persoonlijk gesprek zien en ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Als u meer informatie wilt over de theekaart en ons aanbod, neem dan contact met ons op

In Tilburg en omgeving kun je de theebeleving van Art of Tea ervaren bij:

 • De Houtloods
 • De Wagon
 • Monach
 • Locals
 • Lunchcafé Gianotten Mutsaers
 • Cinecitta
 • Onderwijshotel de Rooipannen
 • Binnen bij Parcours ( Biezonderwijs )
 • Doloris Rooftop bar
 • Doloris Meta Maze
 • Vrijfhof 16 Hilvarenbeek
 • Lunchroom Van Vlerken
 • Restaurant Welkom ( Praktijk college Tilburg)

Nog niet overtuigd? Dit zeggen anderen!

01-02-2023

Art of Tea is niet zo maar een kop thee dat je besteld. Bij Art of Tea krijgen wij het totaalplaatje. Elke thee met een eigen en uniek karakter ideaal om het diner mee af te sluiten of juist mee te begeleiden. Als de kwaliteit van de thee nog niet genoeg is, dan is de persoonlijke service en de schat aan kennis van Brigitte wel een reden om Art of Tea te proberen. Altijd fijn als er iemand niet alleen mee denkt over het product zelf maar ook mee denkt over de manier van serveren of hoe de juiste informatie bij de gast beland. Kortom een prachtig product waar de liefde en passie van Brigitte in te proeven valt

01-02-2023

Het kantoor ruikt heerlijk naar de thee van Art of tea. Mijn medewerkers  zijn erg gecharmeerd van de thee en ook mijn gasten/klanten waarderen de thee enorm

01-02-2023

Wij van Eethuis Twintig ervaren de samenwerking als zeer prettig. Binnen Eethuis Twintig werken wij graag met lokale partners, hier is Art of Tea een mooi voorbeeld van. Tevens sluit de kwaliteit van Art of Tea naadloos aan op de visie over kwaliteit van Eethuis Twintig. Wij zijn begonnen met het serveren van zakjes verse thee. Echter na een test periode zijn wij er achter gekomen dat niet functioneel werkt. Dit heeft te maken dat de labels zicht vol zuigen met thee water en vervolgens vies en nattig worden. Na overleg met Brigitte zijn wij samen opzoek gegaan naar een passende oplossing. De oplossing hebben wij gevonden in een plank met 6 thee bussen. In deze bussen zit losse verse thee. Wij serveren de thee voor onze gasten tijdens het ontbijt, lunch, diner. Tevens wordt er veelvuldig gebruik van gemaakt tijdens de High Tea die wij serveren.

01-02-2023

Thee is thee zou je zeggen, totdat je een theesommelier vraagt om wat te komen vertellen over thee. Omdat wij op kantoor naast verse bonenkoffie ook ‘verse’ thee wilden serveren, vroeg ik of Brigitte van Brigitte’s Tea Art ons daarbij kon helpen. Er ging een wereld voor ons open! We kregen vele smaken om te proeven en leerden veel over thee en wat je wel en niet hoort te doen bij het maken van een lekker kopje thee. Brigitte weet wat er voor nodig is om onze klanten de lekkerste thee te kunnen serveren. En als de eerste potjes verse thee op is, bestellen we daarna de andere smaakjes en blijven zo variëren met ons aanbod. Bijbestellen is heel eenvoudig en snel en persoonlijk geleverd. Perfecte service!

Bel ons

Bereikbaar ma t/m vr van 09:00 tot 18:00

06 1325 4133

Mail ons

Gemiddeld binnen 2 uur reactie

info@artoftea.nl

Ons aanbod

Bekijk ons productaanbod

Naar de shop