Darjeeling

5,4515,43

Darjeeling FTGFOPI is een prachtige bloemige en toegankelijke Indiaanse zwarte thee. De koningin onder de zwarte thee. De fijne theeblaadjes van Darjeeling zijn geplukt in het westen van India aan de voet van het Himalaya-gebergte. Deze Darjeeling is een eerste pluk (first flush) van hoge gradatie FTGFOPI.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Product ID: 1805

Beschrijving

Darjeeling FTGFOPI is een prachtige bloemige en toegankelijke Indiaanse zwarte thee. De koningin onder de zwarte thee. De fijne theeblaadjes van Darjeeling zijn geplukt in het westen van India aan de voet van het Himalaya-gebergte. Deze Darjeeling is een eerste pluk (first flush) van hoge gradatie FTGFOPI. De thee heeft een fijne, licht nootachtige smaak.

Thee recept:
Hoeveelheid: 2 gram per kopje 12 gram per liter
Watertemperatuur: 100°
Trektijd: 2-3 minuten

Wil je er zeker van zijn dat je een perfect kopje thee zet? Laat het dan niet afhangen van de kwaliteit van het kraanwater. Die verschilt in Nederland van plaats tot plaats. Mijn advies is om je thee te zetten met Spa Blauw of Mount Calm, mooi zacht water waardoor de pure theesmaak beter tot zijn recht komt. Je thee is mooi helder van kleur, ook als deze wat langer staat, en er komt geen wit of olieachtig laagje op je thee.

Darjeeling  kopen? Ga dan naar de thee bestellen pagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Darjeeling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *