RoyalTea vaartocht

Art of Tea organiseert ism werking met Le Pecheur vaartochten in Drimmelen  en Stichting Ahoi Tilburg  RoyalTea vaartochten.

Wat houdt een RoyalTea vaartocht in :

Theesommelier Brigitte van Schooten van Art of Tea verzorgt aan boord een proeverij van 5 ambachtelijke theeën met daarbij heerlijke passende high tea hapjes. Bijzonder: twee van de 6 soorten thee zijn door Brigitte zelf geïmporteerd uit China.

Bekijk onderaan deze pagina het sfeervolle filmpje gemaakt door Inge Guffens Media

Brigitte werkt samen met top kok Davy Stevens voor exclusieve Tea and food paring beleving

Kaatje Floren van Crêperie Natuurlijk met thema in 5 gerechtjes de wereld rond

1 BiesBosch RoyalTea vaartocht inclusief bever spotten.

Eigenaar Peter en Juliette Bevelander hebben al tien jaar ervaring met gastvrijheid aan boord. Op een gegeven moment hebben ze daarom ook besloten om van deze hobby hun beroep te maken. Persoonlijke aandacht, arrangementen op maat, gezelligheid in een ontspannen sfeer, culinair genieten….. Ze doen niets liever dan gasten laten genieten van hun boot, Le Pecheur, de Biesbosch en lekker eten en drinken.

Brigitte vaart mee en verzorgd de RoyalTea Diner zorgen. Je kunt de vergelijken met een High tea. het verschil is wel dat de thee en de gerechtjes op elkaar zijn afgestemd zodat 1+1=3 wordt. Dit in combinatie met de Biesbosch zorgt er voor dat het een onvergetelijke avond gaat worden.

Art of Tea werkt alleen met hoogwaardige thee die rechtstreeks zijn geïmporteerd uit oa China, India, Malawi en Rwanda. De bij passende gerechtjes worden gemaakt door Chef’s table kok Davy Stevens.

We gaan varen in Nationaal Park Biesbosch wat een natuurgebied van in totaal 9.000 hectare. Vanaf het water is het park nog beter en mooier te ervaren. Naast diverse planten treft men verschillende dieren zoals vossen, reeën, zee- en visarenden en natuurlijk de beroemdste bewoner; de bever.

Dit alles onder het genot van de prachtige pure theesoorten en bij passende hapjes. we sluiten af met een exclusieve bijzondere beleving.

we vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen om 19.30 en zullen om 22 uur weer aanmeren.

we  varen met Le Pecheur, een klassiek stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft.

Deze unieke vaartocht is ook geschikt voor vrienden groepjes of family feestjes

€ 75, all inclusieve

te boeken op23-6  21-7 en 25-8

via :https://www.artoftea.nl/product-categorie/vaartochten/

 

2 RoyalTea vaartocht over Piushaven en Wilhelminakanaal in Tilburg

Een heerlijke thee-proeverij met bijpassende hapjes.

Theesommelier Brigitte van Schooten van Art of Tea verzorgt aan boord een proeverij van 5 ambachtelijke theeën met daarbij heerlijke passende high tea hapjes. Bijzonder: twee van de 6 soorten thee zijn door Brigitte zelf geïmporteerd uit China. Het Tilburgs rondvaartscheepje Tilia vertrekt bij de draaibrug voor een rondje Piushaven. De bemanning vertelt allerlei wetenswaardigheden over de Piushaven, waarna via de draaibrug door het verrassende Biesbosch-achtige toeloopkanaal verder wordt gevaren op het Wilhelminakanaal.

data op aanvraag

Start locatie: Draaibrug Piushaven (brug bij Villa Pastorie)

speciale prijs:  vanaf € 55,00 p.p. all inclusieve

wat kun je verwachten:

  • 2 uur durende vaartocht in de Piushaven en over het Wilhelminakanaal
  • uitleg over het de Piushaven en Wilheminakanaal
  • Brigitte serveert zelf de thee
  • 5 x thee
  • 5 x hapje dat macht bij de thee ( tea&food paring)
  • uitleg over de diverse soorten thee en gerechtjes
  • gezellige middag

In samenwerking met Stichting Tilburg te Water ontwikkelde Art of Tea een unieke twee uur durende vaartocht op het Wilhelminakanaal en in de Piushaven. Het schip de Tilia neemt je mee vanaf de draaibrug aan de kant van de Piushaven. Eerst varen we door de Piushaven, daarna gaan we via de draaibrug richting het Wilhelmina-kanaal. Schipper John Lahaye vertelt intussen alles wat je wilt weten over de Piushaven en Brigitte serveert 6 heerlijke, ambachtelijke theeën waarvan er 2 rechtstreeks uit China komen, compleet met bijpassende hightea-hapjes. Brigitte legt voortvarend uit welke theesoorten je gaat proeven.
Geschikt voor: vrijgezellenfeestjes, familie- en personeelsuitjes

 

Locatie: Piushaven, Tilburg                          

Voor meer informatie en boekingen: neem contact op met Brigitte via het contactformulier of bel 06 132 54 133.