Tijd voor je zelf

20 april en 5 mei – Schaapsgoorpad 18, Tilburg

Ken je dat gevoel van onrust in je hoofd? Dat je hoofd maar niet tot rust wil komen?

Ik heb daar zelf regelmatig last van. Weet je wat voor mij goed werkt? Een rustmoment inbouwen door thee te zetten en te drinken. Even de tijd nemen om echt te genieten van het pure theeblad.

Wat voor invloed pure thee op je heeft, laat ik je ervaren door middel van Gong fu cha, een ceremoniële theezetmethode die ‘de kunst van thee’ betekent. Ik maak gebruik van een tea tray, mooie kleine cupjes en de gaiwan, een traditioneel stuk serviesgoed om thee mee te zetten. Op deze manier geniet je optimaal van thee.

Wil jij ook meer rust in je hoofd en ben je theeliefhebber?
Kom dan op 20 april of 4 mei

Adres:  Stadsbos013, Schaapsgoorpad 18 in Tilburg.

Deze supertoffe locatie zorgt voor een nog mooiere ervaring en beleving.

Als je komt laat dan even weten dan zorg ik voor wat lekkers bij de thee

info@artoftea.nl   of 0613254133