Theeabonnement

Art of Tea theeabonnementen

Ben jij dol op thee en ben je nieuwsgierig naar soorten die je nog niet kent of heb je je favoriete thee nog niet gevonden? Met een theeabonnement kun je kennismaken met de verschillende theeën van Art of Tea. Iedere maand een complete theeproeverij met uitleg en tips, gewoon in jouw brievenbus.

De inhoud van jouw theeabonnement

Theesommelier Brigitte stelt maandelijks een mooi Art of Tea-pakket voor je samen. De inhoud: verschillende soorten thee waar je lekker thuis van kunt genieten. Van elke thee krijg je voldoende om er 1 liter thee van te zetten. Sommige soorten kun je zelfs meerdere keren opschenken. In je pakketje vind je ook uitleg over de thee en een heerlijk theerecept of tips over combinaties met andere lekkernijen. De selectie theeën past door de brievenbus en wordt elke eerste donderdag van de maand naar jou verstuurd zodat je in het weekend aan de slag kunt met jouw eigen theeproeverij. Bij de eerste zending krijg je genoeg theefilters meegeleverd voor de hele looptijd van jouw abonnement.

De looptijd van je abonnement bepaal je zelf. Kies uit:

3 maanden voor € 29,75 bestel hier.

6 maanden voor € 55,95 bestel hier.

9 maanden voor € 75,00 bestel hier.

12 maanden voor € 99,95 bestel hier.

Geef een thee-abonnement cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor een theeliefhebber? Een Art of Tea-abonnement valt zeker in de smaak. Brigitte voorziet jouw cadeau van een mooi kaartje met een tekst die jij zelf aanlevert.