Zomba Satemwa Steamed Green

5,8912,48

Zomba steamed Green Satemwa.
De Satemwa Theeplantage is FairTrade gecertificeerde tea Estate. Satemwa Zomba steamed green is een met de hand verwerkte groene thee. Gemaakt van de Camellia Sinensis Sinensis.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , , Product ID: 1534

Beschrijving

De Satemwa Theeplantage is FairTrade gecertificeerde tea Estate in Malawi. Satemwa Zomba steamed green groei op 900 meter hoogte en is een met de hand verwerkte groene thee. Gemaakt van de Camellia Sinensis Sinensis. Zomba steamed green is 30 sec. gestoomd daarna gedroogd 15 tot 20 min. op 120⁰  hierdoor ontstaat de Umamismaak in de thee. De smaak: hints van zout, boter en zeewier, licht grasachtig, in de geur vindt je nectarine, middellandse zee, steenvruchten. Deze thee kun je minimaal 2x opschenken. Art of Tea importeert de thee uit Malawi rechtstreeks. Op de theeplantage wordt goed voor de medewerkers gezorgd en ze een eerlijk loon ontvangen.

Thee recept:
Hoeveelheid: 2 gram per kopje 12 gram per liter
Watertemperatuur: 70/75 °
Trektijd: 2/3 minuten

Wil je er zeker van zijn dat je een perfect kopje thee zet? Laat het dan niet afhangen van de kwaliteit van het kraanwater. Die verschilt in Nederland van plaats tot plaats. Mijn advies is om je thee te zetten met Spa Blauw of Mount Calm, mooi zacht water waardoor de pure theesmaak beter tot zijn recht komt. Je thee is mooi helder van kleur, ook als deze wat langer staat, en er komt geen wit of olieachtig laagje op je thee.

Zomba satemwa steamed green kopen? Ga dan naar de thee bestellen pagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zomba Satemwa Steamed Green” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *