Wuyi Rock Tea

8,6125,78

Een beroemde Oolong thee uit de provincie Fujian. De Wuyi Mountains zijn in het bezit van werelderfgoed van Unesco. De officiële naam is Da Hong Pao. De thee is met de hand en op houtskool gebakken. De Thee wordt in het vroege voorjaar geplukt.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , , Product ID: 1613

Beschrijving

Een beroemde Oolong thee uit de provincie Fujian. De Wuyi Mountains zijn in het bezit van werelderfgoed van Unesco. De officiële naam is Da Hong Pao. De thee is met de hand en op houtskool gebakken. De Thee wordt in het vroege voorjaar geplukt. Hierdoor ontstaat de diepe, groene kleur, het rijke aroma en een zoete, licht geroosterde smaak. Deze thee kun je minimaal 3x opschenken. Ook  is de Wuyi Rock in de Gaiwan te zetten op deze manier kun je hem wel 10x opschenken waardoor je bij elke opschenking een andere smaak gaat beleven.

Thee recept:
Hoeveelheid: 2 gram per kopje 12 gram per liter
Watertemperatuur: 90-95°
Trektijd: 2 minuten

Wil je er zeker van zijn dat je een perfect kopje thee zet? Laat het dan niet afhangen van de kwaliteit van het kraanwater. Die verschilt in Nederland van plaats tot plaats. Mijn advies is om je thee te zetten met Spa Blauw of Mount Calm, mooi zacht water waardoor de pure theesmaak beter tot zijn recht komt. Je thee is mooi helder van kleur, ook als deze wat langer staat, en er komt geen wit of olieachtig laagje op je thee.

Wuyi Rock tea kopen? Ga dan naar de thee bestellen pagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wuyi Rock Tea” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *