Theeproeverij bij u thuis

(1 klantbeoordeling)

55,00

een mini-theeproeverij voor bij je thuis

Vier uur theetijd. Las een pauze in, samen met je huisgenoten en verras ze met een lekker warm kopje thee met een lekkernij erbij. Hoe? Dat leg ik je precies uit. Bij deze theeproeverij voor thuis krijg je niet alleen 4 soorten thee met bijpassende lekkernijen, je krijgt ook de juiste instructies voor het perfecte kopje thee, een theezeef, een maatschepje en speciaal theewater dat de juiste smaken in de thee vrijmaakt.

Jouw thuis-pakket bevat:

– 4 soorten thee met informatie
– 4 lekkernijen ( 2 x zoet 1x kaas 1x hartig)
– 1 theezeef
– 1 maatschepje
– 1 5-liter fles speciaal theewater.

Verder heb je nog nodig: een theepot, theeglazen en serveerschaaltjes.

Beschrijving

Theeproeverij voor thuis

In deze dagen zijn we veel thuis met het hele gezin. Dat geeft ons de tijd om lekker bij elkaar te zijn, onder het genot van een kop goede thee. Thee ontspant, verbindt en geeft opening tot gesprek. Daarom heeft Art of Tea nu iets nieuws, speciaal voor deze thuisblijfperiode:

een mini-theeproeverij voor bij je thuis

Vier uur theetijd. Las een pauze in, samen met je huisgenoten en verras ze met een lekker warm kopje thee met een lekkernij erbij. Hoe? Dat leg ik je precies uit.

Bij deze theeproeverij voor thuis krijg je niet alleen 4 soorten thee met bijpassende lekkernijen, je krijgt ook de juiste instructies voor het perfecte kopje thee, een theezeef, een maatschepje en speciaal theewater dat de juiste smaken in de thee vrijmaakt. J

ouw thuis-pakket bevat:

-5 soorten thee met informatie,

-5 lekkernijen ( 2 x zoet 1x kaas 1x hartig),

-1 theezeef,

-1 maatschepje,

-1 5-liter fles speciaal theewater.

Verder heb je nog nodig: een theepot, theeglazen en serveerschaaltjes.

De mini-theeproeverij is geschikt voor 4 personen en heeft een waarde van 55,– euro.

Dit complete pakket  kun je bestellen via :www.artoftea.nl/thee-bestellen/theeproeverij-bij-u-thuis/ en is af te halen op bestelling, of kies voor bezorging Tilburg en omstreken. tot 25 km

 

1 beoordeling voor Theeproeverij bij u thuis

 1. Brigitte van Schooten

  Dit schreef Vera op facebook:
  Afgelopen week heb ik een thee ervaring bij mij thuis mogen ervaren. Het was echt een groot succes! Wat een luxe hapjes en een ruime selectie aan thee. Het was een mooie manier om de avond door te komen.

  Een heel fijn gevoel kreeg ik bij de bezorging van dit pakket. Een vriendelijke groet en nog een laatste kleine uitleg. Het voelde bijna als een kindje zo veel passie sprong er vanaf. Als dat zo is weet je dat deze vrouw enorm veel plezier en moeite doet voor deze ervaring.

  Je leest dat ik het een ervaring noem dat was het ook echt. Overal was aan gedacht tot op de kleinste details. ? Wel vonden wij de hapjes wat groot maar dat is meer een luxe probleem haha. Je kan er een hele avond samen fijn van genieten.

  De prijs kwaliteit verhouding vond ik erg netjes. Het is een super mooie avond geweest dit wens ik iedereen toe!
  Vera Kuijpers

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *