theeabonnement

32,43108,95

Ben jij dol op thee en ben je nieuwsgierig naar soorten die je nog niet kent of heb je je favoriete thee nog niet gevonden? Met een theeabonnement kun je kennismaken met de verschillende theeën van Art of Tea.

Wissen
Artikelnummer: 7141221727055 Categorie: Tags: , , , , Product ID: 2013

Beschrijving

Ben jij dol op thee en ben je nieuwsgierig naar soorten die je nog niet kent of heb je je favoriete thee nog niet gevonden? Met een theeabonnement kun je kennismaken met de verschillende theeën van Art of Tea. Iedere maand een complete theeproeverij met uitleg en tips, gewoon in jouw brievenbus.

De inhoud van jouw theeabonnement
Theesommelier Brigitte stelt maandelijks een mooi Art of Tea-pakket voor je samen. De inhoud: verschillende soorten thee waar je lekker thuis van kunt genieten. Van elke thee krijg je voldoende om er 1 liter thee van te zetten. Sommige soorten kun je zelfs meerdere keren opschenken. In je pakketje vind je ook uitleg over de thee en een heerlijk theerecept of tips over combinaties met andere lekkernijen. De selectie theeën past door de brievenbus en wordt elke eerste donderdag van de maand naar jou verstuurd zodat je in het weekend aan de slag kunt met jouw eigen theeproeverij. Bij de eerste zending krijg je genoeg theefilters meegeleverd voor de hele looptijd van jouw abonnement.

Extra informatie

Gewicht 200 g
Afmetingen 22 × 55 × 28 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “theeabonnement” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *