Tearista teamaker

27,50

Het mooie geur/smaakpallet van de thee blaadjes komt het best tot zijn recht door het gebruik van de easy Tea maker.

Hoe gebruik je de easy tea maker:
schep 3 – 4 gram thee in de easy tea maker en giet het water, bij voorkeur Spa blauw, wat je volgens het theerecept op de juiste temperatuur gebracht hebt, op de blaadjes en laat het 2 minuten trekken. Zet de easy tea maker op een theekop – theemok (waar 300 cc in kan) of op een theepotje. Door het bijzondere systeem loopt de mooie heldere thee nu in je kop of thee potje. De easy tea maker wordt zonder glas geleverd, past op alle theekoppen en theepotjes.

Tip: laat alle thee uit de Teamaker stromen, zodat de thee niet kan dor infuseren. Hiermee voorkom je dat de thee een bittere smaak krijgt.

Artikelnummer: 7141221727130 Categorie: Tags: , , , Product ID: 1673

Beschrijving

De originele Tearista teamaker  is BPA vrij, hoog kwaliteit Teamaker die zeer eenvoudig is in gebruik . De zet methode is erg eenvoudig , de thee of kruiden infusie loopt snel en simpel in je thee mok of theepot.  Het geheim zit hem in de patenteerde afsluitklep. Dit revolutionair systeem maakt het zetten van thee super eenvoudig. Het mooie geur/smaakpallet van de thee blaadjes komt het best tot zijn recht door het gebruik van de Tearista teamaker.

Hoe gebruik je de Tearista teamaker:
schep 4-6gram theeblaadjes  in de  teamaker en giet het water, bij voorkeur Spa blauw, wat je volgens het theerecept op de juiste temperatuur gebracht hebt, op de blaadjes en laat het 2 minuten trekken. Zet de  teamaker op een theekop – thee mok (max. 500 cc in kan) of op een theepotje. Door het bijzondere systeem loopt de mooie heldere thee nu in je kop of thee potje, en als je de teamaker op tilt stopt hij gelijk met doorlopen. De Tearista teamaker wordt zonder glas geleverd, past op alle theekoppen en theepotjes.

Tip: laat alle thee uit de Teamaker stromen, zodat de thee niet kan door infuseren. Hiermee voorkom je dat de thee een bittere smaak krijgt.

Let op: pas de hoeveelheid thee aan die gelijk is aan de inhoud van je thee mok of theepotje, zo voorkom je dat je glas of theepot overstroomt.

De teamaker is niet geschikt voor de magnetron of op het fornuis te plaatsen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tearista teamaker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *