Satemwa True Black

8,5621,58

Satemwa True Black is een thee die met met de hand geplukt wordt, op de theeplantage’s van Satemwa in Malawi. Malawi is een op komend thee land en  produceert een aantal prachtige theesoorten. De Satemwa Theeplantage is een FairTrade gecertificeerde tea Estate. De True Black is een post gefermenteerde thee.

Wissen

Beschrijving

Satemwa True Black is een thee die met met de hand geplukt wordt, op de theeplantage’s van Satemwa in Malawi. Malawi is een op komend thee land en  produceert een aantal prachtige theesoorten. De Satemwa Theeplantage is een FairTrade gecertificeerde tea Estate. De True Black is een post gefermenteerde thee. De productie vindt plaats tijdens het Malawiaans regenseizoen (december tot maart). De smaak is zacht en rijk met aards en houtige tonen, in de geur vindt je verse bos en vochtig mos en heeft een prettige nasmaak. Deze thee kun je minimaal 3x opschenken.

Thee recept:
Hoeveelheid: 2 gram per kopje 12 gram per liter
Watertemperatuur: 95°
Trektijd: 2 minuten

Wil je er zeker van zijn dat je een perfect kopje thee zet? Laat het dan niet afhangen van de kwaliteit van het kraanwater. Die verschilt in Nederland van plaats tot plaats. Mijn advies is om je thee te zetten met Spa Blauw of Mount Calm, mooi zacht water waardoor de pure theesmaak beter tot zijn recht komt. Je thee is mooi helder van kleur, ook als deze wat langer staat, en er komt geen wit of olieachtig laagje op je thee.

Satemwa true black kopen? Ga dan naar de thee bestellen pagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Satemwa True Black” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *