Kruidentuintje

6,7617,06

Kruidentuintje is een infusie: de thee is niet van de theeplant Camellia Sinenssis gemaakt, maar van kruiden. Men noemt het dan een infusie. De infusie bestaat uit frisse citroen verveine, melisse, lémon grass, vlierbloesem en vanillestukjes.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , , , , , Product ID: 1721

Beschrijving

Kruidentuintje is een infusie: de thee is niet van de theeplant Camellia Sinenssis gemaakt, maar van kruiden. Men noemt het dan een infusie. De infusie bestaat uit frisse citroen verveine, melisse, lémon grass, vlierbloesem en vanillestukjes. Dit zorgt voor een prachtige goudgele infusie met een zachte vanille-achtige en frisse citroensmaak. Deze biologische thee bevat geen cafeïne.

Thee recept:
Hoeveelheid: 2 gram per kopje 12 gram per liter
Watertemperatuur: 100°
Trektijd: 5-10 minuten

Wil je er zeker van zijn dat je een perfect kopje thee zet? Laat het dan niet afhangen van de kwaliteit van het kraanwater. Die verschilt in Nederland van plaats tot plaats. Mijn advies is om je thee te zetten met Spa Blauw of Mount Calm, mooi zacht water waardoor de pure theesmaak beter tot zijn recht komt. Je thee is mooi helder van kleur, ook als deze wat langer staat, en er komt geen wit of olieachtig laagje op je thee.

kruidentuintje  kopen? Ga dan naar de thee bestellen pagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kruidentuintje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *