icyayi Pure Black mountain

4,7815,13

“Rukeri” is een onderdeel van een van de oudste theeplantages, Sorwathe, sinds 1975, de hoogste tuin in Afrika op zo’n 1700 tot 2000 meter hoogte en heeft de volgende certificaten Fair Trade certified, NOP and EU Organic certified, Rainforest Alliance certified™.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , , , , , , Product ID: 1757

Beschrijving

“Rukeri” is een onderdeel van een van de oudste theeplantages in Rwanda, Sorwathe, sinds 1975, de hoogste tuin in Afrika op zo’n 1700 tot 2000 meter hoogte en heeft de volgende certificaten Fair Trade certified, NOP and EU Organic certified, Rainforest Alliance certified™. Naast het klimaat, geeft het hoge aandeel van China theeplanten deze thee zijn unieke karakter, mooie roodbruine kleur in de kop en floraal, fijn en fris van smaak, die niet typisch is voor Afrikaanse thee. In 2016 heeft Rukeri de eerste prijs gewonnen voor de black Mountain.

Icyayi betekend thee in  het Rwandees

Thee recept:
Hoeveelheid: 2 gram per kopje 12 gram per liter
Watertemperatuur: 100°
Trektijd: 2-4 minuten

Wil je er zeker van zijn dat je een perfect kopje thee zet? Laat het dan niet afhangen van de kwaliteit van het kraanwater. Die verschilt in Nederland van plaats tot plaats. Mijn advies is om je thee te zetten met Spa Blauw of Mount Calm, mooi zacht water waardoor de pure theesmaak beter tot zijn recht komt. Je thee is mooi helder van kleur, ook als deze wat langer staat, en er komt geen wit of olieachtig laagje op je thee.

Icyayi Pure black Mountain kopen? Ga dan naar de thee bestellen pagina.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “icyayi Pure Black mountain” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *